Julekalender 2016

I desember kjører vi julekalender hos oss i function Products.

23. og 24. desember

Da var endelig den store dagen kommet! Iallfall om en jukser litt siden julaften kom på en lørdag og vi kliner til med to luker på samme dag!

I dag finner vi først Elsner sin Sewi med bevegelsesdetektor, luxføler, temperaturføler og regulator, fuktføler og regulator og logikkfunksjoner. Ypperlig å ha på bad eller vaskerom.

I luken for selve julaften finner vi ThinKnx Envision 10" som er både touchskjerm og server i et og samme produkt. Her blir listen rett og slett for lang hvor hva en kan gjøre, ring til en av oss så skal vi forklare! :)

luke 23.png

 

luke 24.png

 

22. desember

Bittelille julaften og vi finner igjen detektoren fra Zennio, en rimelig og god detektor som du kobler inn på Zennio sine produkter og sparer en ekstra adresse i ETS.

luke 22.png

 

21. desember

Hvorfor ikke samle mange funksjoner i ett produkt? Styring av varmekabel, lys av/på, i samarbeid med bryter, temperaturføler og detektor, med inbox24 kan du gjøre mye med samme produkt!

luke 21.png

 

20. desember

Nå begynner det virkelig å nærme seg jul her og dagens luke er et gjensyn med SE Lightmanagement sin 2x570W dimmer, 2x125W LED. En skikkelig god dimmer til en skremmende lav lukepris.

luke 20.png

 

19. desember

Vi starter siste arbeidsuke før jul med et programmeringsgrensesnitt som burde stå i alle installasjoner hvor man som integrator trenger tilgang utenifra. Enkel å sette opp og trygg programmering uansett hvor man kobler seg til.

luke 19.png

 

17. og 18. desember

Julekalenderansvarlig må nok en gang hente seg inn igjen når det er helg, så i dag åpner vi begge helgens luker. Zennio sin superdimmer som vi tømte lageret med forrige luke og Elsner sin Salva finner vi idag.

luke 17.png

 

luke 18.png

 

16. desember

Vi fortsetter julekalenderen med reprise på Dali Gateway fra IPAS. Her kan du styre 64 Dali-deltagere i opptil 16 grupper. Siste versjon har også støtte for Tunable White.

luke 16.png

 

15. desember

Dagens luke er touchpanelet Elsner Cala T. Innebygget temperatursensor og regulator samt styring av lys og persienner. Inneholder også logikkfunksjoner og mye annet. Passer i de fleste 55x55 rammesystemer. (OBS: Kun svart versjon, varenummer A02070)

luke 15.png

 

14. desember

Ti dager igjen til selve julaften og vi finner igjen klassikeren fra Zennio. Seks 16A releutganger og seks analoge/digitale innganger som kan brukes til temperaturfølere, brytere eller Zennio sine detektorer.

luke 14.png

 

13. desember

Dagens luke er det geniale touchpanelet til Zennio, Z41 Lite med plastramme. Med opp til 96 knapper som du kan konfigurere slik du vil, har du et utrolig allsidig panel som kan brukes til det meste!

(OBS: Kun hvit versjon med plastramme, varenummer A01781)

luke 13.png

 

12. desember

Ny uke og nye muligheter. I dag finner vi Zennio sitt Z41 Pro-panel i luken, denne gang med aluminiumsramme. Opp til 96 knapper og gratis mobilapplikasjon gjør at du kan styre ditt KNX-anlegg fra hvor du vil i verden.

luke 12.png

 

10. og 11. desember

Siden julekalenderansvarlig var mer opptatt av å nyte helgen enn å åpne luker i går, blir det i dag to luker med gode priser. Vi har fokus på detektorer og da er det Zennio sin Detec og Elsner sin Sewi som er å finne i kalenderen i dag. Detec kobles inn på inngangene til Zennio-produkter og Elsner har i tillegg en fuktføler og regulator. Begge passer ypperlig for deteksjon i mindre rom.

luke 10.png

luke 11.png

9. desember

Snart helg og dagens luke i julekalenderen gir oss et multiprodukt fra Zennio. Med inBOX24 kan du enten styre persienne eller ha to separate 16A-utganger. Inngangene kan brukes til konvensjonell bryter, temperatursensor fra Zennio eller bevegelsesmelder fra Zennio.

luke 9.png

 

8. desember

Dagens luke inneholder en utrolig god dimmer fra SE Lightmanagement, så god at julekalenderansvarlig bruker den hjemme på badet og på utelysene.

luke 8.png

 

7. desember

Litt ut i desember finner vi ISE sin Secure Connect, hvor du får tilgang til både KNX og alt annet på ditt lokale nettverk utenfra med minimalt med konfigurasjon.

luke 7.png

 

6. desember

Vi fortsetter kalenderen med røykvarsleren Salva fra Elsner. Passer fint inn i rehabilitering av boliger hvor KNX blir installert. Spenningsforsynes av batteri og inneholder logikk og komperator i tillegg til røykvarsling.

luke 6.png

 

5. desember

Mandag morgen og vi klemmer til med Zennio sin DX2 dimmer som tar opptil 2x310W eller 600W LED. En utrolig bra dimmer til bruk sammen med f.eks downlights.

luke 5.png

 

4. desember

Vi fortsetter julekalenderen med en Dali Gateway fra IPAS. Her kan du styre 64 Dali-deltagere i opptil 16 grupper. Siste versjon har også støtte for Tunable White.

luke 4_kopi.png

 

3. desember

Dagens luke er touchpanelet Elsner Cala T. Innebygget temperatursensor og regulator samt styring av lys og persienner. Inneholder også logikkfunksjoner og mye annet. Passer i de fleste 55x55 rammesystemer. (OBS: Kun svart versjon, varenummer A02070)

luke 3.png

 

2. desember

Dagens luke er multiproduktet Zennio MAXinBOX66. Her har vi seks 16A releutganger og 6 analoge/digitale innganger som kan brukes til brytere, temperaturfølere eller bevegelsesdetektorer fra Zennio. Produktet inneholder også logikk, temperaturregulatorer, master light- og heart beat-funksjon.

 luke 2.png

 

1. desember

Dagens luke er det geniale touchpanelet til Zennio, Z41 Lite med plastramme. Med opp til 96 knapper som du kan konfigurere slik du vil, har du et utrolig allsidig panel som kan brukes til det meste!

(OBS: Kun hvit versjon med plastramme, varenummer A01781)

luke 1.png

 

Ingen jul uten en julekalender.

Vi har laget en julekalender med gode tilbud og spennende produkter hvor vi stiller garanti for at ingen av de er myke, her er det kun harde pakker.

Følg med hver dag for å få med deg dagens tilbud!

 function Julekalender.png

 

Logg inn i nettbutikken og se luketilbudene der.

 

 

Gjennom nettbutikken får man direkte tilgang til hele vårt varesortiment. Som innlogget bruker får du opp dine priser og du kan se estimert leveringstid basert på lagerstatus. Nettbutikken kan enkelt brukes til å sammenligne priser og tekniske spesifikasjoner. Beslutninger om alt fra design til funksjonalitet til pris kan enkelt fattes ved et besøk i vår nettbutikk. Og sist men ikke minst; nettbutikken er åpen 24/7

 

Se mer på våre Facebook-sider her.

Besøk oss på function.no 

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×