Lansering av SmartHjem Partner

Skal vi ta en større bit av markedet for boligautomasjon sammen? 

Smarthjem_partner_lansering_web3.jpg

 

function Products har i 2016 jobbet med å utvikle konseptet «SmartHjem» som er løsninger for boligautomasjon basert på KNX og i hovedsak KNX-produsenten Zennio sitt produktsortiment. Mange av dere kjenner nok katalogen som ble lansert til Eliaden.

Nå starter vi 2017 med å ta et nytt steg i denne utviklingen ved å lansere www.knx-smarthjem.no og et partnertilbud til våre kunder omtalt som «SmartHjem-partner».

På samme måte som vår SmartHjem-katalog er nettsiden utviklet for å presentere SmartHjem-løsningen til privatmarkedet, til kunden som ikke har KNX-kompetanse. Blant annet er det definert noen pakkeløsninger som hjelp til å forklare kunden forskjell på funksjoner, priser og muligheter i ulike nivåer på en KNX-løsning.

SmartHjem-konseptet og tilhørende markedsmateriell er utviklet i den hensikt at våre samarbeidende elektro-installatører kan bruke det i sitt salg av smarte løsninger for privatmarkedet, ikke at vi skal øke vår kontakt med privatkunden!

SmartHjem-partnere får;

  • Tilgang på SmartHjem-markedspakke (består blant annet SmartHjem-katalog, nettsiden og profilering og leads fra på www.knx-smarthjem.no, SmartHjem-logo til bil og/eller arbeidstøy)
  • Leads fra function til prosjekter hvor privatkunde henvender seg direkte til function.
  • Opplæring på SmartHjem-konseptet (produktopplæring, salgsopplæring)
  • Fordelaktige priser på hele ThinKNX- og Zennioporteføljen uavhengig av om det er relatert til SmartHjem eller annet salg

SmartHjem-partnere forplikter å;

  • Benytte SmartHjem-markedspakke i sitt salgsarbeid av smarte løsninger for privatmarkedet.
  • Delta på opplæring i Smarthjem-konseptet

Ønsker du å bli SmartHjem-partner?

Send en uforpliktende epost til salg@function.no  eller ring oss på 55 38 50 80

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×