Forsterker laget med nøkkelspiller fra Stork AS

Sven Otto (47) er functions nye mann i sør

S O.jpg

Etter 16 år i Stork AS er Sven Otto Røhne-Jakobsen nå blitt Salgsansvarlig Sør hos KNX-eksperten function Products. 

Sven Otto Røhne-Jacobsen er et kjent navn i bransjen og etter 16 år i Stork AS blir han nå en del av function Products på avdelingskontoret i Tønsberg. 47-åringen har mange års erfaring og bred kompetanse innenfor KNX og bygg-automasjon.

KNX er det eneste åpne, globale standarden for byggautomasjon til bolig og næringsbygg

Naturlig førstevalg

- I den tidligere jobben arbeidet jeg med mange ulike produktområder, men i function Products har jeg kun fokus på KNX. Siden jeg startet i Stork AS i 2004 har jeg sett at KNX-produktene blir “smartere”, forteller Røhne-Jakobsen.  
 
- Denne utviklingen bidrar til færre produkter med mer funksjonalitet, noe som igjen gir lavere pris på prosjekter. I tillegg har det skjedd mye med design og størrelse, og prisbildet generelt er blitt mye hyggeligere, forteller han. 
 
Sven Otto kjente godt til function Products fra før, og han har kommet godt i gang med sin nye arbeidshverdag.  En typisk jobbuke består av en kombinasjon med kontorarbeid og reisevirksomhet, noe KNX-eksperten stortrives med. 
 
- Både kollegaer og kunder har tatt meg svært godt imot. De første dagene har gått med til opplæring av dataprogrammer og KNX-produkter. Jeg har vært ute og besøkt kunder i Vestfold og planlegger nå flere kundemøter og KNX-kurs flere steder på Sørlandet. Dette er kjempespennende, utfordrende og gøy, sier Sven Otto. 
- Noen dager sitter jeg på kontoret og svarer på mail, legger inn ordre og lager tilbud. Andre dager er jeg ute på veien for å følge opp prosjekter, presentere nye KNX produkter og besøke nye og “gamle” kunder. 

 

Forsterker laget

f.jpg

DYKTIGE KOLLEGER: Sven Otto er nå blitt en del av den markedsledende KNX-gjengen i function Products.

Geir Håvik, salgssjef i function Products, er svært fornøyd med å ha fått den erfarne og dyktige mannen med på laget. 

- function Products har stadig økende omsetning og er en markedsledende aktør innenfor KNX i Norge. Dette forplikter. Derfor er det viktig at vi får med dyktige kolleger som Sven Otto på laget som kompletterer organisasjonen vår, sier Håvik. 

- Sven Otto vil sikre oss at våre kunder fra Tønsberg til Haugesund får best mulig oppfølging. Som salgsansvarlig for Sør-Norge vil Sven Otto være tett på kunder og samarbeidspartnere, og utgjøre trygghet og støtte i prosjekt helt fra tilbudsstadiet til ferdig bygg, legger salgssjefen til.  

Sven Otto helt privat

So priv.jpg

Selv er Sven Otto opprinnelig fra Søgne i Agder, men nå bor han i Sandefjord sammen med kona Anne Kjersti. Når 47-åringen ikke er på jobb går det mange timer på bil og musikk.

- Jeg er vokalist i et band som heter Mopëdhead og det hender at vi opptrer rundt omkring på både puber og festivaler. Jeg synes også det er veldig gøy å skru på gamle og slitne Pickup’er fra 50-tallet, for så å selge de videre etterpå. Det er ikke lenge siden jeg hadde syv biler ståendes hjemme, men nå har jeg bare tre, forteller han. 

Sven Otto avslører nemlig at han har en forkjærlighet for fart og spenning. I tillegg til å oppgradere eldre Pickup’er har elektroingeniøren tidligere vært aktiv i Harley-miljøet. Nå har han derimot solgt motorsyklene, og i 2020 er det banebil som gjelder. I løpet av året skal Sven Otto teste ut hestekreftene i en banebil han har kjøpt sammen med en kompis. 

- Planen er å ta en tur til Vålerbanen og Rudskogen - jeg gleder meg som en unge!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×